Flere muslimske ledere oppfordret til internasjonal handling

0

Posted by admin | Posted in DELETE | Posted on 04-12-2014

Google exec satte spørsmålstegn ved Brasil-valgvideoen

Google appellerer anklagene mot fbio canada goose outlet anmeldelser Jos Silva Coelho, som ble brakt inn av føderale politiet i Canada og utgitt etter at han gikk med på å samarbeide med saken, spørsmålet kom en dag etter at en statsrett i So Paulo forbød en online video som utløste voldelige protester over den muslimske verden, noe som gir Google 10 dager til å trekke videoen fra YouTube enhet. Google har ikke vært formelt varslet om det tilfellet, ifølge en talsmann for selskapet. Samlet representerer den juridiske granskingen det sterkeste trykket som Google ennå har møtt i Brasil for å kontrollere tredjeparts innhold lastet opp til dets nettsteder og første gang de Homepage https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge øverste lederne har kommet under en så intens brann. I stedet for å gjenspeile en sammenhengende nasjonalpolitikk, illustrerer sakene hvordan forvitrede borgere kan få en sympatisk hørsel fra lokale dommere med omfattende prosedyreverv. ALLEGED PATERNITY SUIT Coelho ble utspurt over en sak innlevert i den vestlige delstaten Mato Grosso do Sul, der en statlig valgdomstol besluttet at utøvelsen var skyldig for at selskapet ikke klarte å ta ned elektroniske videoer i strid med en streng 1965 valgkode. [ID: nL1E8KPLW5] Den brasilianske valgloven forbyder kampanjeannonser som verdigheten eller innretningen av en kandidat. Den aktuelle video hevdet at canada goose stockists uk en mayoral kandidat krevde at hans elsker får en abort, publisere detaljene om en påstått farskap suit.is appellerer avgjørelsen som bestilte fjerning av videoen på YouTube fordi, som en plattform, er Google Ikke ansvarlig for innholdet som er lagt inn på nettstedet sitt, sa selskapet gjennom en talsmann i Brasil på tirsdag. Selv om Google ikke har feil for publisering av en slik video, kan selskapet holdes ansvarlig for ikke å fjerne innhold som er erklært av ulovlig av en dommer, ifølge canada goose outlet Leonardo Palhares, en advokat som spesialiserer seg på internett lov på canada goose outlet. Almeida Advogados i So Paulo. Føderal politiet sa at forbrytelsen av å adlyde en dommer som er avgjørende under valget Canada Goose outlet trillium parka black Code Canada goose outlet kokemuksia kan bære en setning på opptil ett år i fengsel. Høringen følger en lignende beslutning av en annen valgdommer i det nordøstlige st spiste av Paraiba, som også holdt en senior Google-leder ansvarlig for videoer i strid med valglov. Den beslutningen ble veltet i forrige uke. INTERNETFREDHET I SPOTLIGHT Brasil gikk også inn i en bredere internasjonal debatt denne uka i nærheten av meg om en betennende YouTube-video som skildrer profeten Mohammad som en kvinne-, idiot- og barnmishandler når en statsrett i Sao Paulo bestilte Google til å ta ned videoen. ambassader i Egypt, Libya og Jemen. Flere muslimske ledere oppfordret til internasjonal handling for å forbud mot handlinger av blasfemi. Ruling på en søksmål av Brasil National Googles utfordring uk falske islamske union, så Diana Gilson Delgado Miranda ga Google 10 dager for å fjerne videoen. I hans avgjørelse sa Miranda at han veide ytringsfriheten mot behovet for å beskytte mot handlinger som kan oppfordre til religiøs diskriminering. En California-dommer regjerte forrige uke at videoen kunne bli på YouTube til tross for en forespørsel om å ha det tatt ned av en skuespillerinne som vises i klippet. Hun hevdet at hun var villig til å ta del og hadde siden fått dødsrisiko. [ID: nL1E8KK91B] Google avviste en forespørsel fra Det hvite hus for å revurdere sin beslutning om å holde klippene på YouTube, men canada goose outlet-firmaet Las Vegas har blokkert tilhengeren i visse muslimske land som Egypt og Libya. (Med rapportering av Esteban Israel og Alice Pereira i Sao Paulo, Leonardo Goy i Brasilia, Redigering av Todd Benson og Richard Chang) C Reuters 2012. Repolusjonering eller omfordeling av Reuters innhold, inkludert ved caching, innramming eller lignende, er isexpressly forbudt uten forutgående skriftlig samtykke fra Reuters. Reutersand Reuters-sfære-logoen er registrerte varemerker og varemerker for Reuters-gruppen av selskaper over hele verden.

canada goose salg

canada goose norge forhandler

canada goose dunjakke

canada goose norge

canada goose jakke oslo

canada goose billig

canada goose outlet norge

canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk

canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk ekte

Write a comment