Dette er noe som selv for noen år siden ville ha vært utænkelig

0

Posted by admin | Posted in DELETE | Posted on 16-12-2014

Vatikanet foreslår

Av Delia Gallagher, CNN

canada goose victoria parka ROME (CNN) Ved å bruke påfallende åpent språk, sier en ny Vatikanets rapport at kirken skal ønske seg velkommen og verdsette homofile, og tilbyr en løsning for skilt og gjenforent katolikker som ønsker å motta nattverd. canada goose victoria parka

På en pressekonferanse mandag for å presentere rapporten, sa kardinal Louis Antonio Tagle på Filippinene at katolsk prestedemøte her i stor grad har fokusert på virkningen av fattigdom, krig og innvandring på familier.

canada goose herre Men det nylig foreslåtte språket på homofile og sivile ekteskap representerer et ‚pastoralt jordskjelv‘, sa en veteran-Vatikan journalist. canada goose herre

canada goose jakker dame «Når det gjelder homoseksuelle, gikk det så langt som at Canada Goose Outlet Winnipeg adressekirke kunne akseptere og verdsette deres seksuelle orientering uten å gå på bekostning av katolsk lære,» sa John Thavis, en tidligere Roma-byrå sjef for Katolsk nyhetsservice. canada goose jakker dame

Rev. Dette er noe som selv for noen år siden ville ha vært utænkelig, la Martin til.

canada goose trillium Den katolske katekismen kaller homoseksuelle handlinger ‚iboende uorden‘ og oppfordrer homofile og lesbiske til å leve i kyskhet. Under pave Benedict XVI hadde kirken forsøkt å rense menn med homoseksuelle tendenser fra prestedømmet. canada goose trillium

canada goose jakke dame Men pave Francis, mens han la til katolsk undervisning, har signalisert en mildere tone, kjent som i 2013, skal jeg dømme? homofile og lesbiske. canada goose jakke dame

Rapporten utgitt på mandag, en sammenstilling av en uke med lukkede dørdisplayer om nesten 200 biskoper, kardinaler og prester, sammen med pave Francis, fortsetter denne trenden. Det er imidlertid ikke foreslått noen doktrinære endringer.

Diskusjonene fortsetter denne uken, og en endelig rapport vil bli utstedt i slutten av uken.

canada goose outlet Målet for dette møtet, offisielt kalt den ekstraordinære syn på biskoper på familien, er å presentere forslag til et større møte som skal holdes neste oktober 2015. canada goose outlet

Her er en oppsummering av hvor kirken kan være på vei på hot button problemer.

canada goose Rapporten forteller om den katolske kirkens posisjon som ekteskapet er mellom en mann og en kvinne, og derfor kan fagforeninger mellom mennesker av samme kjønn ikke betraktes på samme måte som ekteskap mellom en mann og en kvinne.‘ canada goose

canada goose jakke Men det bemerker at det finnes eksempler på gode homofile relasjoner ‚der gensidig hjelp til offeret er en verdifull støtte i partnernes liv.‘ canada goose jakke

‚Homoseksuelle har gaver og kvaliteter til å tilby til det kristne samfunn. Er vi Canada Goose Outlet i Chicago, som er i stand til å imøtekomme disse menneskene, og garanterer at de får et broderlig rom i våre lokalsamfunn? Ofte ønsker de å møte en kirke som tilbyr dem et innbydende hjem. Er våre lokalsamfunn i stand til å akseptere og verdsette deres seksuelle orientering uten å gå på kompromiss med katolsk lære om familien og ekteskapet?

Rapporten legger til at kirken bør være oppmerksom på barna som lever med par av samme kjønn, og understreker at de små og små barns behov og rettigheter alltid må prioriteres. ‚

canada goose dame Endelig beklager rapporten utrykk fra internasjonalt organ som gjør ‚regelverk inspirert av kjønnsideologi‘ en forutsetning for økonomisk hjelp. canada goose dame

canada goose jakke herre På det varmt debatterte spørsmålet om nattverd for skilte og gjenforvandlede katolikker, gir synodens rapport en løsning på ‚penitential path‘ eller en periode med refleksjon og penance som ville tillate partnerne i et annet legitim ekteskap for å motta kommunion. canada goose jakke herre

Denne løsningen, sier det, må ikke være en ‚generell mulighet‘, men en som kan brukes i visse tilfeller. Det navigate to these guys https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge ville være opp til den lokale biskopen å ta avgjørelsen.

Dokumentet sier at dette bare var en mulig løsning, og at problemet krever videre studier.

‚Forhøyelsen av prosedyren‘ for å gi oppsigelser ble etterspurt av mange, ifølge rapporten. Ulike måter å gjøre annulleringer ‚mer tilgjengelige og fleksible‘ ble foreslått av Synoden.

canada goose norge Synoddiskusjonene reiterte kirkens ‚hensiktsmessige lære om naturlige metoder‘ av prevensjon. canada goose norge

Siterer økonomiske faktorer som noen ganger bidrar til beslutningen om ikke å ha barn, sier Synod Canada likevel at ‚å være åpen for livet er et iboende krav om gift kjærlighet.‘

canada goose victoria Samliv og sivile ekteskap canada goose victoria

canada goose salg Synod diskusjonene understreket den ‚positive virkeligheten‘ salg av sivile bryllup og samliv som, mens ikke ideen om Canada Goose Uk kristne ekteskap, inneholder likevel Mississauga ‚konstruktive elementer.‘ canada goose salg

Mange par som velger å leve sammen, ifølge synoden, gjør det av økonomiske grunner.

canada goose jakker herre ‚Enkel sambo er ofte et valg inspirert av en generell holdning, som er i motsetning til institusjoner og faste bedrifter, men også mens de venter på en trygg eksistens (en jevn jobb og inntekt).‘ canada goose jakker herre

‚I andre land er vanlige ekteskapsforeldringer svært mange fordi det å være gift er en luksus, slik at materiell fattigdom oppfordrer folk til å leve i felles lov ekteskap.‘.

Write a comment